Posted on

Promo actie Nanlite Compac serie; 20% korting op vier Compac panelen

Nanlite komt weer met een mooie, wereldwijde actie. Geen give-away actie ditmaal maar een kortingsactie van 20% op Nanlite Compac panelen. De actie gaat in op 1 februari en loopt tot en met 15 maart. Mis het niet.

De Nanlite Compac serie is, zoals de naam al verklapt, een zeer compacte lijn van ledpanelen bestaande uit in totaal vijf formaten: de Compac 200, 100, 68, 40 en 24. Afgezien van single-color is iedere variant ook verkrijgbaar in Bi-color; 200B, 100B, 68B, 40B en 24B (Let wel op, de Compac 24 en de Compac 24B zijn uitgesloten van de kortingsactie). Deze compacte, krachtige en betaalbare reeks is ideaal voor zowel studio- als locatiegebruik. Los van de panelen, ontwikkelde Nanlite ook diverse accessoires speciaal voor deze lijn. Zo zijn er verschillende soorten softboxen en grids leverbaar voor de diverse panelen.

Deze compacte, krachtige en betaalbare reeks is ideaal voor zowel studio- als locatiegebruik

De Compac serie

Om je een concreet beeld te geven van de Compac serie, staan we stil bij een aantal exemplaren uit deze reeks. Om te beginnen bij de Nanlite Compac 40. Deze lamp verzekert je, zoals alle varianten in deze lijn, van accurate kleuren en controle en flikkervrij licht dat dimbaar is van 0 tot 100%. De compacte lamp is eenvoudig in te zetten in iedere studio-opstelling en op iedere locatie.

Kleine krachtpatsers

Het paneel is klein van stuk, maar levert indrukwekkende prestaties. Ook dat geldt voor alle varianten. Zo biedt de Compac 40 een hoge helderheid, vergelijkbaar met grotere lampen met softboxen. Dat alles verpakt in een kleine LED-lamp. Net als alle varianten in deze reeks, is de Compac 40 uitgerust met een LCD-scherm waarop je de diverse instellingen afleest. Het paneel heeft een vaste kleurtemperatuur van 5600K en is goed voor een vermogen van 40 Watt. Met dat laatste is ook direct het getal in de naamgeving van de lampen verklaard.

Nanlite Compac 200B

De Compac 200B biedt, zoals alle bi-color varianten, een regelbare kleurtemperatuur van 3200 tot 5600K en een hoge helderheid, vergelijkbaar met grotere lampen met softboxen. Ook “hij” is uitgerust met een LCD-scherm waarop je alle instellingen afleest. Het paneel is goed voor een vermogen van 200 Watt en eveneens dimbaar van 0 tot 100%.

Laat jij deze mooie actie lopen? Nee toch zeker?