Posted on

Sirui VHD-2004L: manusje van alles

Een manusje van alles, zo kunnen we het Sirui VHD-2004L statief gerust noemen. Voor dit aluminium foto- en videostatief is echt niets te dol. Hij is bovendien voorzien van een uniek balhoofd. De hoogste tijd om hem nog eens in het spotlicht te plaatsen!

Zoals dat geldt voor alle Sirui statieven, krijg je levenslange garantie op de VHD-2004L

De poten van de Sirui VHD-2004L tellen vier secties en zet je snel en eenvoudig vast met de van Sirui bekende twist-locks. Hiermee kan je de poten met een simpele handomdraai vastzetten of juist uitschuiven.

Het geheel weegt slechts 2.3 kilogram en heeft een maximale werkhoogte van 175 centimeter en een minimale werkhoogte van 23 centimeter. De middenkolom is daarnaast eenvoudig kleiner te maken of om te keren. Dit maakt de Sirui VHD-2004L perfect voor allerlei soorten fotografie, waaronder macrofotografie.

Monopod

Een van de statiefpoten kan je bovendien loskoppelen en als monopod gebruiken. Een waterpas aan de bovenzijde van de poten voorkomt een scheve horizon in je beeld.

Het balhoofd ondersteunt compacte of middelgrote camera’s met een gewicht tot maximaal 15 kilogram. Dankzij de aparte pansluiting kun je de kop heel eenvoudig en mooi vloeiend 360 ° draaien. Ondanks zijn veelzijdig- en compleetheid kost dit manusje van alles nog geen 130 euro.

Zoals dat geldt voor alle Sirui statieven, krijg je levenslange garantie op de VHD-2004L. Via deze link lees je alles over die levenslange garantie.

Related news

De Sirui RX2 in de praktijk

‘De Sirui RX2 is sterk, compact, super degelijk, dankzij het carbon uiterst licht maar wel erg stabiel en veelzijdig inzetbaar.’