Posted on

Nanlite give-away actie verlengd t/m 24 januari! Mis het niet!

Nanlite is nauwelijks nog weg te denken uit de foto- en videowereld. Beeldmakers die aan de slag gaan met de krachtige, compacte en zeer veelzijdige led-oplossingen van Nanlite zijn stuk voor stuk zeer enthousiast. Nu lanceert Nanlite opnieuw een geweldige actie! Ditmaal rondom zowel de Forza serie als de Pavotubes. De actie startte op 1 november en is verlengd tot en met 24 januari 2021. Mis het niet!

Lees ook: Nanlite Mix-Panel give-away

Over de actie

Wie tot en met 24 januari 2021 een Forza 60(B) koopt, krijgt daar gratis een Battery holder en een Bowens adapter bij. Wie gaat voor een Forza 200 krijgt er een Lantern bij. Ga je voor de Forza 300 dan krijg je daar een Softbox met Grid bij en ga je voor de ultieme krachtpatser, de Forza 500, dan krijg je daar een Forza 60B en een fresnel bij. Koop je een Pavotube 15C of 30C dan krijg je daar een tube holder bij (NL-PT-M1Y). Wie gaat voor een kit van twee Pavotubes 15C krijgt daar de Pavotube 6C II bij. Ga je voor een kit van twee Pavotubes 30C dan krijg je daar gratis een Pavotube 6C II en een tubeholder, de NL-HD-T12-BH, bij. Die kans laat je toch niet lopen?

Over de Nanlite Forza serie

In juni 2019 lanceerde Nanlite haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie werd recent uitgebreid met de Forza 200 en de Forza 60B, de bi-color variant van het kleinste jongetje uit deze reeks, de Forza 60. Hiermee staat de teller nu op vijf lampen, respectievelijk de Forza 60, Forza 60B, Forza 200, Forza 300 en de Forza 500.    

Met de komst van deze serie is de droom van foto- en videografen werkelijkheid geworden; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets groeide deze serie in korte tijd uit tot een enorme hit. Foto- en videografen die met deze lampen werken, zijn er stuk voor stuk razend enthousiast over.    

Lees ook: William Rutten onder de indruk van Nanlite Forza serie

Over de Nanlite Pavotubes

De Nanlite Pavotubes zijn LED-buislampen die je makkelijk onopvallend verstopt in kleine ruimtes op bijvoorbeeld de set of bij het fotograferen in voertuigen. Door de achthoekige uiteinden van de tubes is een plaatsing op de vloer of ander oppervlak in een specifieke hoek goed mogelijk. Dankzij ingebouwde magneten kan je het kleine broertje in deze reeks, de 6C II, ook op metalen vlakken plakken.

fotograaf, martin hogeboom, nanlite, nunchaku, pavotube pavotubeII6c, tse-imaging, willem sibering

De tubes hebben een kleurtemperatuur die variabel is van 2700 tot 6500K. Dankzij de RGB-modus en de 360 kleuren met tint- en verzadingsregeling is het mogelijk om talloze kleurencombinaties te produceren. De lichtintensiteit is variabel van 0 tot 100%.

Hoe werkt de actie?

Koop tijdens de actieperiode van 1 november tot en met 24 januari 2021 een van de genoemde Nanlite producten, scan je factuur en mail deze naar sales@tse-imaging.nl. Dit kan uiterlijk tot en met 7 februari 2021. Facturen die wij na die datum ontvangen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Zodra wij al jouw gegevens binnen hebben, sturen wij jouw gratis product aan je toe. Vergeet dus niet duidelijk je naam en adresgegevens aan ons te vermelden! Uiteraard houden we je op de hoogte van eventuele vertragingen, bijvoorbeeld als gevolg van onze voorraad.

De actie op een rij:

  • Forza 60(B) >  Battery holder (NL-BH-FZ60) & Bowens adapter (NL-FZ60-BA)
  • Forza 200    >   Lantern (NL-LT-FZ60)
  • Forza 300    >   Softbox & Grid (NL-SB-PR90Q & NL-EC-PR90)
  • Forza 500    >   Forza 60B & fresnel (NL-FL20G)
  • Pavotube 15C/30C     >  Tube holder (NL-PT-M1Y)
  • Pavotube 15C kit (2)  >  Pavotube 6C II
  • Pavotube 30C kit (2)  >  Pavotube 6C II & Tubeholder (NL-HD-T12-BH)