Posted on

Nanlite MixPanel give-away actie!

Nanlite is niet meer weg te denken uit de foto- en videowereld. Foto- en videografen die aan de slag gaan met de krachtige, compacte en zeer veelzijdige led-oplossingen van Nanlite zijn stuk voor stuk laaiend enthousiast. Nu lanceert Nanlite opnieuw een geweldige actie! Ditmaal rondom de MixPanel serie. De actie start vandaag, 1 december, en duurt tot en met 31 januari 2021. Mis het niet!

Wie in de periode van 1 december tot en met 31 januari 2021 een MixPanel 60 koopt, krijgt daar gratis twee PavoTubes II 6C bij. Ga je voor zijn grote broer, de MixPanel 150, dan krijg je daar niet alleen twee gratis PavoTubes II 6C bij, maar ook de BT-VBC-14.8V/26V. Met deze converter kan je gebruik maken van de standaard 14.8 V-lock battery op de MixPanel 150. Die kans laat je toch niet lopen?

Over de Nanlite Mix Panel serie

Zowel de MixPanel 60 als de MixPanel 150 is inzetbaar als een traditioneel multi-LED-paneel voor hard licht, een diffuus SMD LED-paneel voor zacht licht en een instelbaar RGB-paneel voor kleurrijke en creatieve lichteffecten. De panelen hebben een uitgebreid CCT-bereik van 2700 tot 7500K. Hierdoor laten de panelen zich naadloos integreren in iedere omgevingslichtsituatie. De hoge CRI van 98 en een TLCI van 95 van zowel de MixPanel 150 als de MixPanel 60 staan garant voor een hoge kleurnauwkeurigheid. Het is ook mogelijk om de magenta/groenbalans aan te passen voor een grotere precisie. Voor nog meer veelzijdigheid kan je de lichtintensiteit aanpassen van 0 tot 100%.

Een van de geavanceerde functies van beide panelen is de RGB-modus, die de 4-in-1 leds gebruikt voor toegang tot letterlijk meer dan 16 miljoen verschillende kleurcombinaties. Het armatuur heeft ook een boost-modus. Bij gebruik van hard licht in de normale modus heeft de MixPanel 150 een lichtopbrengst van 11320 lux op 1 meter bij 6500K. Ook de cijfers van de MixPanel 60 liegen er niet om: 4980 lux op 1 meter bij 6500K. In de boost-modus stijgt de lichtopbrengst naar 14950 lux (MixPanel 60: 6600 lux). Door gebruik te maken van de dimmer is het licht van beide panelen snel aan te passen aan elke scène zonder gebruik van ND- of diffuusfilters. Een ander voordeel van zowel de 150 als de 60 is de ingebouwde 43-gel bibliotheek met 5 CTO-, 5 CTB- en 33 Calcolor-keuzes. Verder beschikken beide LED-panelen over 9 speciale lichteffecten waaronder Hue Loop, CCT Loop, Pulse, Storm, Sirene, TV, Paparazzi en Candle/Fire.

Lees ook: Nanlite Pavotube II 6C LED Tube in de praktijk; “Bruce Lee meets Star Wars”

Hoe werkt de actie?

Koop tijdens de actieperiode van 1 december tot en met 31 januari 2021 een van de genoemde Nanlite producten, scan je factuur en mail deze naar sales@tse-imaging.nl. Dit kan uiterlijk tot en met 15 februari 2021. Facturen die wij na die datum ontvangen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Zodra wij de actievoorraad van de fabrikant binnen hebben, sturen wij jouw gratis product aan je toe. Vergeet dus niet duidelijk je naam en adresgegevens aan ons te vermelden!

De actie op een rij:

  • Nanlite MixPanel 60 > 2 maal een Nanlite PavoTube 6C II
  • Nanlite MixPanel 150 > Twee maal een Nanlite PavoTube 6C II & 1 X BT-VBC-14.8/26V