Posted on

Nanlite lanceert de FS-200 Led-spot

Met de lancering van de Nanlite FS-200, vandaag, brengt Nanlite wederom een prachtig product op de markt. Deze Led-spot is de eerste in een nieuwe Nanlite serie, de FS Serie. Met deze compacte en krachtige reeks richt Nanlite zich op de fanatieke hobbyfoto- en videograaf en de semi-professional.     

De Nanlite FS-200 Led-spot is een compacte, zeer krachtige lamp. Zo heeft hij een output van liefst 29380Lux @ 1 meter (met meegeleverde reflector). Dankzij de geheel nieuwe COB-Led light technologie waarover deze lamp beschikt, produceert “hij” een mooie gelijkmatige en gladde/zachte lichtbundel.

Volledig geïntegreerd systeem

Niet alleen produceert de Nanlite FS-200 Led-spot prachtig licht, hij is bovendien zeer handzaam. Dit dankt de lamp aan zijn alles-in-één behuizing. Deze combineert de besturingseenheid, voedingsadapter en lampbehuizing. Dankzij dit geïntegreerde ontwerp is de FS-200 zeer compact, licht en dus flexibel. De ingebouwde ventilator zorgt ervoor dat de lamp zijn warmte op effectieve wijze kan “lozen”.

Flexibiliteit en kwaliteit gevangen in een compact geheel

Elf ingebouwde effecten

Afgezien van zijn power heeft de Nanlite FS-200 Led-spot een CRI- en TLCI-waarde van respectievelijk 96 en 98. Daarnaast beschikt hij over een kleurtemperatuur van 5600K en een output van 200W. Hij weegt slechts 2.48 kilogram. Ook beschikt hij over een veelvoud aan speciale effecten waaronder INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/ Fire, Bad Bulb, Firework en Explosion.

Eindeloze lichtvormingsmogelijkheden

De Nanlite FS-200 Led-spot beschikt, evenals de lampen in de Nanlite Forza Serie, over een Bowens-mount. Dit maakt hem compatible met een grote selectie aan lichtmodificatoren. Denk aan beauty dishes, softboxen en paraplu’s. Ook beschikt de lamp over een geïntegreerde USB-poort om toekomstige firmware-updates op eenvoudige wijze mogelijk te maken. Last but not least kan de lamp ook draadloos worden bediend via een 2.4G-controller. Kortom, bij de Nanlite FS-200 gaan flexibiliteit en compactheid hand in hand.

Specificaties

 • Rated Power: 240W
 • LED Total Power: 252W
 • Input Voltage/Current: AC100-240V 50/60Hz
 • Beam Angle: 120°
 • Product Size(mm): 
 • 306×232×123mm/12.05×9.13×4.84″
 • Weight: 2.48kg

  Illumination

  Zonder reflector:
 • 1m-7852lux
 • 2m-1978lux
 • 3m-951lux

  Met reflector:
 • 1m-29380lux
 • 2m-6388lux
 • 3m-2776lux

Related news