Posted on

FXLion; Super Black Friday deal!

FXLion lanceert een geweldige actie in het kader van black friday! Wie in de periode van 15 november tot en met 31 december twee BP-7S230 V-lock batterijen (26V) koopt, krijgt daar gratis een Bi-voltage charger bij, de FX-PL4S7S2D, ter waarde van 399,- euro. Uniek aan deze charger is dat je er zowel je oude 14.8 volt als je nieuwe 26 volt batterijen mee kan opladen. Die kans laat je toch niet lopen?

De FXlion BP-7S230 is een V-lock batterij met een groot vermogen waarmee je je 24 tot 30V camera’s en ledlampen eenvoudig van stroom kunt voorzien. Deze Li-ion batterij heeft een V-mount, D-tap uitgang van 26V en een maximale werkstroom van 12A.

Met de Bi-voltage charger, de FX-PL4S7S2D, laad je deze batterijen in slechts 5,5 uur op. De geïntegreerde circuitbescherming voorkomt overladen en kortsluiting en beschermt tegelijkertijd tegen overstroom. Voor snelle statuscontroles geeft een geïntegreerde LED-meter een visuele indicatie van de resterende batterijduur.

Hoe werkt deze actie?

Koop in de actieperiode (15 november tot en met 31 december) twee BP-7S230 V-lock batterijen (26V), scan je factuur met daarop de aankoop van deze twee batterrijen en mail deze naar sales@tse-imaging.nl. Dit kan tot en met 15 januari 2021. Facturen die wij na die datum ontvangen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Direct nadat we jouw factuur binnen hebben, sturen wij je de gratis Bi-voltage charger (FX-PL4S7S2D) toe. Vergeet dus ook niet duidelijk je naam en adresgegevens aan ons te vermelden!

Belangrijkste kenmerken van de FXlion BP-7S230

  • Groot vermogen
  • Voor 24 tot 30V camera’s en ledlampen
  • 230Wh Li-Ion batterij
  • Geïntegreerde circuitbescherming
  • V-mount
  • Twee jaar garantie