Posted on

Sla nu je slag! Konova voert forse prijsverlaging door

Ben je op zoek naar een Konova slider, Motor of Master Pan sla dan nu je slag. Konova, bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, voert per direct een forse, zeer interessante prijsverlaging door op diverse sliders (K3, K5, K7), motors (Kit 1500, Kit 250, Kit 50) en masters pans (100cm, 120cm, 150cm, 80cm).

Voor welke slider van Konova je ook kiest, de K3, K5 of K7, ze hebben een ding sowieso met elkaar gemeen, ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit aluminium. Deze hoogwaardige sliders stellen je in staat  om eenvoudig soepele, trillingsvrije opnames te maken met je DSLR, systeemcamera of videocamera. De camera sliders kunnen zowel in horizontale, verticale als diagonale positie worden geplaatst. Om de sliders op één of meerdere statieven te kunnen bevestigen, is de cameraslider voorzien van extra statiefbevestigingsgaten in de rail.

Konova Master Pan 01 low

De sledes zijn voorzien van soepel lopende kogellagers. Dit zorgt ervoor dat jouw opnames soepel en stabiel verlopen. Met de draaiknop op de slede kun je de wrijving instellen of deze op elke gewenste positie vastzetten wanneer je de Konova Slider verticaal of diagonaal gebruikt. De ingebouwde waterpas maakt een exacte afstelling extra gemakkelijk. De pootjes zijn individueel in hoek en hoogte verstelbaar, hierdoor is het mogelijk om de cameraslider op bijna elke ondergrond stabiel te plaatsen. De rubberen voetjes op de poten zorgen voor een goede grip op elke ondergrond.

Konova Master Pan

De Konova Master Pan is een geweldige uitbreiding voor de diverse sliders van Konova. De Master Pan is heel eenvoudig te bevestigen op een slider. De Master Pan stelt je vervolgens in staat om jouw camera tijdens het sliden mee te laten bewegen voor paralax- en panorama-effecten. Hierdoor kun je terwijl je opnames maakt vanaf de slider jouw onderwerp centraal in beeld houden. Of bij het maken van een panoramashot de camera naar buiten laten richten waardoor jouw panorama nog grootser wordt.

Konova Motor Kit

Konova Motor Kit low
Konova Motor Kit

De Konova Motor Kit is een gemotoriseerde aandrijving voor de Konova K1, K2, K3, K5 en K7 sliders. Voor welke je ook kiest, ze zorgen voor een soepele verplaatsing van de slede. Het ontwerp van de kits is zo gemaakt dat de totale installatie niet meer dan 30 seconden in beslag neemt.