Posted on

Nanlite LitoLite 5C; compact formaat, super krachtig!

Nanlite laat weer van zich horen! Ditmaal in de vorm van de Nanlite LitoLite 5C. Deze compacte maar super krachtige lamp wordt vandaag gelanceerd. 

De vraag naar compacte, veelzijdige en krachtige continu lichtbronnen groeit. Vanuit die wens is de Nanlite LitoLite 5C ontstaan, een led-licht boordevol functies, mogelijkheden, speciale effecten en maximale kleurgetrouwheid in een super compacte (zakformaat) magnetische behuizing van slechts 0.138 kilogram.

Daarnaast beschikt de Nanlite LitoLite 5C over een ingebouwde batterij en worden er naast de lamp zelf diverse accessoires gelanceerd, waaronder een handig, compact statief en een waterdichte tas. Dit alles maakt de LitoLite 5C tot een van de meest compacte, veelzijdige en krachtige lampen op de markt. Zo kan de Nanlite LitoLite 5C bogen op een krachtige output tot liefst 7480 lux (@ 0,3 m 7500K). De meegeleverde diffuser stelt je in staat het licht te verzachten en mooi, egaal te verspreiden.

De mogelijkheden met deze compacte krachtpatser zijn welhaast eindeloos

Grenzeloze kleur, eindeloze mogelijkheden

Afgezien van zijn power heeft de Nanlite LitoLife 5C een CRI- en TLCI-waarde van respectievelijk 95 en 97. Daarnaast beschikt hij over een kleurbereik van 2700K tot 7500K en een keuze uit meer dan 36.000 statische lichtkleuren in HSI-modus. Kortom, de mogelijkheden met deze compacte krachtpatser zijn welhaast eindeloos. Zo beschikt hij ook over een veelvoud aan speciale effecten zoals Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, HUE Flash, CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Police Car, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Disco, Bad Bulb, Firework, Explosion en Lassen.

Dankzij de ingebouwde, oplaadbare batterij kun je de Nanlite LitoLife 5C op iedere locatie gebruiken. Met een volgeladen batterij kun je anderhalf uur werken op full power. Bij een helderheid van 10% kan je zelfs 19,5 uur aan de slag.

Bluetooth

De Nanlite LitoLite 5C beschikt over een USB (Type-C) poort. Die poort is niet alleen geschikt om de lamp op te laden maar ook om toekomstige firmware-updates door te voeren. Verder beschikt deze krachtpatser over Bluetooth waardoor  je “hem” ook op afstand kan aansturen via een app. Deze app komt eind dit jaar, begin 2021 beschikbaar.

Nanlite LitoLite 5C Quick Specs:

 • Rated Power: 7W
 • LED Total Power: 5W×2+4W×3
 • Input voltage/current: DC 5V 2A (Optional)   
 • Capacity: 3.7V/2400mAh, 8.88Wh
 • Color Temp: 2700-7500K (G/M adjustment)
 • CRI: Average 95
 • TLCI: Average 97
 • Dimming: 0-100%
 • Product Size: 108×22×60 mm
 • Weight: 0.138kg
 • Control: On board (Bluetooth)
 • Lumen: 2700K-7500K