Posted on

Vergroot je creativiteit met de Slik Sliding Arm II

Voor wie heel precies van bovenaf wil fotograferen/filmen (bird’s-eye view) of juist op de huid van zijn onderwerp wil kruipen zonder dat hierbij zijn/haar statief in beeld komt, is een sliding arm de uitkomst.    

Maar voor welke schuifarm kies je en waarom? Heb jij een compacte, lichte camera en wil je niet te veel geld betalen maar wel verzekerd zijn van een goed en duurzaam product, dan is de Slik Sliding Arm II een logische keus.

Door de inzet van deze sliding arm, wordt het maken van verschillende soorten opnames nog makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan macro-opnames of bij het maken van een kookvideo.

Je kan de Sliding Arm II op een statief zetten. Dit stelt je als gezegd in staat om heel precies van bovenaf of dichter bij je onderwerp te fotograferen zonder dat je statief in beeld komt. Door de wrijving van de kop naar wens af te stellen, kun je heel soepel 360 graden pannen en 180 graden tilten. De arm is daarbij in iedere positie vast te zetten.

Daarnaast kan de Slik Sliding Arm II in de houder van links naar rechts geschoven worden. Je kunt deze schuifarm bovendien gebruiken als standaard horizontal arm maar ook als mini video-jib. Ook is hij uitgerust met een gewichtshaak aan het andere uiteinde van de arm. Door hier bijvoorbeeld je fototas aan te hangen, kan deze als contragewicht gebruikt worden. Zo voorkom je dat jouw set-up omvalt.

Load Capacity:2.0 kg
Length:497mm
Sliding Stroke:370mm
Weight:530g
Pipe Diameter: 〇 24mm
Tripod Mounting Screw:U1/4・U3/8
Others:U1/4 head mounting screw

Related news