Posted on

Nieuwe zoek/filterfunctie op TSEPortal.nl

Dankzij de toevoeging van een nieuwe, zeer gebruiksvriendelijke zoek/filterfunctie op onze website, www.www.tseportal.nl, is het voor bezoekers nu nog eenvoudiger om het juiste product in ons rijke en hoogwaardige assortiment te vinden.  

Hoe werkt deze nieuwe zoek/filterfunctie, waar vind je hem en wat is er zo prettig aan?

Boven in de menubalk vind je het submenu Categories. Wanneer je hier met je muis op gaat staan, krijg je een overzicht te zien van de verschillende producten die wij in ons assortiment hebben.

Wanneer je dan bijvoorbeeld op de categorie Tripod klikt, krijg je niet alleen een overzicht te zien van alle Tripods die wij verkopen, maar ook alle aanverwante artikelen zoals koppen en quick release plates.

Om hierbinnen je weg te vinden, vind je rechts in het scherm alle aanverwante artikelen en de verschillende merken die wij voeren.

Klik je bijvoorbeeld Sirui aan, dan krijg je alle door ons gevoerde Sirui statieven en aanverwante artikelen te zien. Ben je alleen maar op zoek naar een bepaalde statiefkop klik dan, onder het subkopje Categories, op het vakje Head. In dat geval krijg je een overzicht te zien van alle statiefkoppen in ons assortiment.  

Het vinden van het door jou gezochte product was kortom nog nooit zo eenvoudig.

Heb je nog toevoegingen of aanvullingen op deze nieuwe zoekfunctie? Laat het ons weten.

Lees ook: Nieuwe unieke website TSE Imaging