Posted on

FXLion Super Deal! Mis het niet!

FXLion lanceert een geweldige actie! Wie in de periode van 13 juli tot en met 31 augustus 2020 tweemaal een Nano Two en tweemaal een Nano One koopt, krijgt daar gratis een Kit Case en een 4-CH Charger ter waarde van een kleine 300 euro bij. Die kans laat je toch niet lopen?

Met de Nano One introduceerde FXLion vorig jaar de meest compacte V-mount batterij ter wereld. Hiermee kun je jouw gear, van mobiele telefoon tot laptop en van laptop tot camera, van nieuwe stroom voorzien. Dankzij zijn compactheid en geringe gewicht van slechts 310 gram mag je twintig (!) van deze 50Wh-batterijen meenemen als handbagage in het vliegtuig. Deze 14.8V-batterij is niet alleen voorzien van D-Tap-, USB-A- maar ook van Micro USB- en USB-C-poorten. Daarnaast beschikt hij over een handig display die de resterende stroom aangeeft.

Dankzij de keuze aan poorten kun je deze kleine jongen met grootse prestaties opladen vanaf een gewone V-mount-lader of via USB-C. Daarna kun je hem op je laptop aansluiten en de Nano One gebruiken om je computer van stroom te voorzien. Uitermate handig wanneer je onderweg bent en geen toegang tot netstroom hebt.

Net als met de Nano One voorzie je jouw gear, van mobiele telefoon tot laptop en van laptop tot camera, eenvoudig van nieuwe stroom met de Nano Two. De Two heeft met 98 Wh echter een veel grotere capaciteit dan zijn kleinere broertje. Die heeft een capaciteit van 50 Wh. Evenals de Nano One is de Two voorzien van D-Tap-, USB-A-, Micro USB- en USB-C-poorten. Ook beschikt hij over een handig display die de resterende stroom aangeeft.

Over de gratis charger

De FX-Nano4S is een zeer compacte en lichte quad battery charger. Met deze lichtgewicht charger kan je vier mini V-lock batterijen – de FXLion Nano One en de FXLion Nano Two – tegelijkertijd opladen. Dankzij zijn zeer compacte formaat en lage gewicht is dit de ideale charger voor momenten waarop minimaal gewicht en grootte er echt toe doen. Bijvoorbeeld tijdens het reizen. De FX-Nano4S heeft een waarde van 298 euro.

Over de Kit case

De fraai afgewerkte en handige Nano Kit Case biedt ruimte aan vier Nano batterijen en een quad charger. Ook is er ruimte voor snoeren en dergelijke. De buitenkant is gemaakt van dikke en zeer stevige stof, binnenin vind je een foam die zorgt voor de bescherming van jouw charger en een viertal Nano batterijen. Deze kit case heeft een waarde van 54,95 euro.

Hoe werkt deze actie?

Koop in de actieperiode (13 juli 2020 t/m 31 augustus 2020) tweemaal een Nano Two en tweemaal een Nano One, scan je factuur met daarop de aankoop van deze vier batterrijen en mail deze naar sales@tse-imaging.nl. Dit kan tot en met 15 september. Facturen die wij na die datum ontvangen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Direct nadat we jouw factuur binnen hebben, sturen wij jouw gratis producten aan je toe. Vergeet dus ook niet duidelijk je naam en adresgegevens aan ons te vermelden!


 

Related news