Posted on

Sirui Traveler 5A, 5C, 7A en 7C; Licht, compact en betaalbaar

Met de lancering van de 5A, 5C, 7A en 7C komt Sirui met een serie zeer compacte traveler statieven speciaal voor fotografen die op zoek zijn naar een stabiel en betaalbaar statief – onder of net boven de 100 euro – in een lichte en zeer compacte jas.

Sirui Traveler 5A en 7A

De Sirui Traveler 5A is een aluminium statief met een maximale werkhoogte van 138 centimeter. Hij weegt iets meer dan een kilo en heeft een maximaal draagvermogen van 4 kilo. De Sirui Traveler 7A is eveneens een aluminium statief. Hij heeft een maximale werkhoogte van 166,5 centimeter en weegt 1,89 kilo. Hij heeft een maximaal draagvermogen van 8 kilo. Een van de statiefpoten is eveneens in te zetten als monopod.

Sirui Traveler 5C en 7C

De Sirui Traveler 5C en 7C hebben dezelfde kenmerken als de A serie met dit verschil dat ze van carbon zijn. Dat maakt deze statieven nog een stuk lichter. Zo weegt de 5C slechts 0,85 kilo, de 7C tikt 1,57 kilo aan op de weegschaal.  

Met de lancering van de 5A, 5C, 7A en 7C komt Sirui met een serie zeer compacte traveler statieven.

De Sirui Traveler 5A en 5C zijn uitgerust met het Sirui 3T-35K balhoofd. De 7A en 7C zijn uitgerust met het E-10 balhoofd.

Deze nieuwe serie is binnenkort leverbaar. We keep you posted!     

Related news