Posted on

Nanguang jubileum; Maak kans op een Nanlite Pavotube 6C II

Op 18 mei aanstaande viert Nanguang, moederbedrijf van Ledgo en Nanlite, haar 28ste verjaardag. Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven.  

Nanguang Systems werd opgericht in 1992 met als doel het creëren van het beste LED-licht. Inmiddels heeft Nanguang meer dan honderd octrooien op haar naam staan. Ook staat het merk in de markt bekend om haar uitzonderlijke klantenservice.

Het merk Ledgo, een brand van moederonderneming Nanguang, behoeft inmiddels geen introductie meer. Ledgo ledverlichting is er voor verschillende doelen en verkrijgbaar in handzame en complete sets.

In juni vorig jaar lanceerde Nanguang een geheel nieuw merk, Nanlite. Het betekende de geboorte van een briljant nieuw LED-merk dat zich richt op veeleisende, professionele foto- en videografen. Met die geboorte werd ook een eerste lijn geintroduceerd, de Forza serie, super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Deze serie bestaat vooralsnog uit drie lampen, de Forza 60, de Forza 300 en de Forza 500.

Tubes en panelen

Inmiddels bracht Nanlite ook een serie prachtige en krachtige tubes en panelen op de markt, respectievelijk de Pavotubes en de Mixpanels en een complete lijn van assecoires zoals softboxen, barndoors, (egg crate) grids en umbrella’s.

Het laatste wapenfeit van Nanlite is de introductie van een nieuwe tube in de Pavotube reeks, de Pavotube 6C II. Deze kleine en krachtige LED-tube groeide in korte tijd uit tot een hit. Niet geheel verassend. Met een CRI van 95 en een TLCI van 97 biedt deze LED-lamp een perfecte kleurgetrouwheid met een breed kleurtemperatuurbereik van 2700 tot 7500K. Daarnaast biedt deze tube geavanceerde groen en magenta-aanpassingen in CCT-modus en een keuze uit meer dan 36000 statische lichtkleuren.   

In het kader van haar 28-jarige bestaan stelt Nanlite 28 van deze (limited edition) tubes beschikbaar. Wil jij in aanmerking komen voor zo’n gepersonaliseerde Pavotube? Ga dan naar de Facebook- en Instagram pagina van Nanlite, like en volg en tag minimaal 1 vriend in een van de jubileumberichten van Nanlite. Doe dit snel en maak kans op zo’n geweldige Nanlite Pavotube 6C II.     

Lees ook: Nanlite Pavotube II 6C LED Tube in de praktijk; Into the future