Posted on

Profiteer nog een extra maand van de Nanlite give-away actie

De Nanlite give-away actie is met een maand verlengd. Deze actie liep aanvankelijk van 15 maart tot en met 15 april 2020. TSE Imaging heeft besloten deze actie tot 16 mei 2020 te verlengen. Wie in de periode tot 16 mei een Nanlite Forza 60, Forza 300 of Forza 500 koopt, krijgt daar respectievelijk helemaal gratis en voor niets een Bowens Adapter, een Forza 60 en een Forza 60 en Fresnel lens bij, de FL-20G! Die kans laat je toch niet lopen?

Over Nanlite Forza

Vorig jaar lanceerde Nanlite haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie bevat drie extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 300 en de Forza 500. Met de komst van deze serie wordt de droom van foto- en videografen werkelijkheid; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets groeide deze serie in korte tijd uit tot een enorme hit. Foto- en videografen die met deze lampen werken, zijn er stuk voor stuk razend enthousiast over.      

Hoe werkt deze actie?

Koop in de actieperiode (tot 16 mei 2020) een Nanlite Forza 60, Forza 300 of Forza 500, scan je factuur en mail deze naar sales@tse-imaging.nl. Dit kan tot eind mei 2020. Facturen die wij na die datum ontvangen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Dertig dagen na de factuurdatum sturen wij jouw gratis product aan je toe. Vergeet dus ook niet duidelijk je naam en adresgegevens aan ons te vermelden! Uiteraard houden we je op de hoogte van eventuele vertragingen, bijvoorbeeld als gevolg van onze voorraad.

De actie:

  • Bij aankoop van een Nanlite Forza 60 krijg je gratis een Nanlite Bowens Adapter
  • Bij aankoop van een Nanlite Forza 300 krijg je gratis een Nanlite Forza 60
  • Bij aankoop van een Nanlite Forza 500 krijg je gratis een Nanlite Forza 60 en een Nanlite Fresnel Lens