Posted on

Online workshop met Nanlite ambassadeur Martin Hogeboom

Kijk op vrijdag 10 april om 20.00 uur live naar de online workshop van fotograaf en Nanlite ambassadeur Martin Hogeboom! Via een livestream volg je thuis hoe Martin in Studio 34x portretten maakt met Nanlite continulicht.

Tijdens deze workshop doet hij onder meer uit de doeken hoe hij ‘wow-beelden’ maakt. Wat gaat daaraan vooraf? Hoe stelt Martin zijn licht op en in? Hoe stuurt hij zijn model aan?

Over Martin

“Knutselen met licht”, daar haalt fotograaf en Nanlite-ambassadeur Martin Hogeboom zijn plezier uit. Zijn werk kenmerkt zich door een cocktail van mooi licht, onscherpte, knallende kleuren en bijzondere standpunten. Zijn beelden roepen niet zelden een wow-effect op.

Martin is van huis uit een strobist maar maakt daarnaast steeds vaker gebruik van continulicht. Waarom? Wat maakt het werken met continulicht zo prettig? Al deze en vele andere vragen passeren de revue tijdens deze leerzame en informatieve livestream workshop.

Hoe, wat en wanneer

De online workshop op 10 april duurt van 20.00 tot 22.00 uur en volg je via het YouTube-kanaal van CameraNU.nl. Vragen stellen of reageren tijdens de livestream kan uiteraard!

Abonneer je op het YouTube-kanaal van CameraNU.nl en klik op het belletje. In dat geval krijg je een push-melding zodra de workshop begint.

Programma workshop

  • 20:00 – 21:00 uur: workshop
  • 21:00 – 22:00 uur: Q&A met alle tijd en ruimte voor het stellen van al jouw vragen aan Martin

Mis het niet!

Deze workshop is een samenwerking tussen Martin Hogenboom, CameraNU.nl, Nanlite en TSE Imaging.