Posted on

Nanlite give-away actie! Mis het niet!

Nanlite lanceert een geweldige actie! Wie in de periode van 15 maart tot en met 15 april 2020 een Nanlite Forza 60, Forza 300 of Forza 500 koopt, krijgt daar respectievelijk helemaal gratis en voor niets een Bowens Adapter, een Forza 60 en een Forza 60 en Fresnel lens bij, de FL-20G! Die kans laat je toch niet lopen?

Vorig jaar lanceerde Nanlite haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie bevat drie extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 300 en de Forza 500. Met de komst van deze serie wordt de droom van foto- en videografen werkelijkheid; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets groeide deze serie in korte tijd uit tot een enorme hit. Foto- en videografen die met deze lampen werken, zijn er stuk voor stuk razend enthousiast over.      

Neem nu de Forza 300 en de Forza 500. Deze kenmerken zich door een enorme helderheid en een uiterst rank lichaam. Zo heeft de Forza 300 een output van 128679 lux op een meter afstand. De output van de Forza 500 op een meter is zo krachtig dat deze niet te meten is. Op twee meter is de output van de Forza 500 25090 lux.

In tegenstelling tot andere ontwerpen, is het controle-paneel van beide lampen gescheiden van de lamp zelf. Dat maakt deze lampen uiterst handzaam en bovenal erg handig in gebruik. Daarnaast beschikken ze over vier verschillende licht effecten. Kortom, ideale partners voor de professionele video- en/of fotograaf die op zoek is naar ultieme helderheid in een compacte, ranke, handzame en handige body. Zo heeft de Forza 300 een gewicht van amper 2.3 kilogram, de Forza 500 is met 2.6 kilogram slechts een fractie zwaarder.

Koop tijdens de actieperiode van 15 maart tot en met 15 april een Nanlite Forza 60, Forza 300 of Forza 500, scan je factuur en mail deze naar sales@tse-imaging.nl en wij sturen je gratis jouw give-away toe!

Ook de Forza 60 is een zeer veelzijdige en flexibele spotlight. Hij past bovendien in de palm van je hand. En met een gewicht van slecht 0.8 kilo is hij werkelijk vederlicht. Ondanks zijn compactheid biedt de Forza 60 in combinatie met de standaard reflector een helderheid van liefst 23860 lux op een meter afstand. Kortom, big light performance features in een kleine en handzame behuizing. En net als zijn grotere broers, heeft ook de Forza 60 vier verschillende licht effecten.

Zoals de typenummers al aangeven heeft de Forza 60 een wattage van 60, de Forza 300 een wattage van 300 en de Forza 500 een wattage van 500. De lampen worden standaard geleverd met een power adapter, een reflector en een handige draagtas. Daarnaast biedt Nanlite een groot aantal accessoires voor de Forza serie. Denk aan diverse soorten grids en softboxen.

De Forza 500 heeft een adviesprijs van € 2079,-, de Forza 300 is geprijsd op € 1098,- en de Forza 60 kost € 329,-.

Hoe werkt deze actie?

Koop tijdens de actieperiode van 15 maart tot en met 15 april een Nanlite Forza 60, Forza 300 of Forza 500, scan je factuur en mail deze naar sales@tse-imaging.nl. Dit kan uiterlijk tot en met 25 april 2020. Facturen die wij na die datum ontvangen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Dertig dagen na de factuurdatum sturen wij jouw gratis product aan je toe. Vergeet dus ook niet duidelijk je naam en adresgegevens aan ons te vermelden! Uiteraard houden we je op de hoogte van eventuele vertragingen, bijvoorbeeld als gevolg van onze voorraad.

De actie:

  • Bij aankoop van een Nanlite Forza 60 krijg je gratis een Nanlite Bowens Adapter
  • Bij aankoop van een Nanlite Forza 300 krijg je gratis een Nanlite Forza 60
  • Bij aankoop van een Nanlite Forza 500 krijg je gratis een Nanlite Forza 60 en een Nanlite Fresnel Lens