Posted on

FXLion Nano4S: De kleinste V-lock batterijoplader ter wereld

Recent kondigde FXLion de FX-Nano4S, een zeer compacte en lichte quad battery charger aan. Met deze lichtgewicht charger kan je vier mini V-lock batterijen – de FXLion Nano One en de FXLion Nano Two – tegelijkertijd opladen. Deze oplader is nog voor het einde van dit jaar beschikbaar voor de markt.

De FX-Nano4S is dankzij zijn zeer compacte formaat en lage gewicht de ideale charger voor momenten waarop minimaal gewicht en grootte er echt toe doen. Bijvoorbeeld tijdens het reizen. Deze zeer compacte en lichtgewicht quad-batterijlader (FX-NANO4S) kan vier mini-V-lock-batterijen tegelijkertijd opladen.

Specificaties

  • Input: 100~240VAC 47~63Hz 
  • CH1+CH2 Charging Output: 16.8V/2A
  • CH3+CH4 Charging Output: 16.8V/2A
  • Power: 80W 
  • Indicator: L1 for CH1 and CH2, L2 for CH3 and CH4

Meer specificaties van de FX-Nano4S over onder andere het exacte gewicht en de afmetingen komen binnenkort beschikbaar.

Stay tuned!

FX-V01MC

Naast de FX-Nano4S kondigde FXLion ook een mini-V-vergrendelingsplaat aan, de FX-V01MC. Deze plaat past perfect op de rig die je gebruikt in combinatie met kleine digitale spiegelreflexcamera’s of spiegelloze camera’s. Net als de FX-Nano4S komt deze plaat voor het einde van dit jaar beschikbaar voor de markt.