Posted on

Crumpler Drewbob Camera Pouch 100

Ben je op zoek naar een toffe en perfecte cameratas voor een compactcamera? Dan kan je eigenlijk niet om de Crumpler Drewbob Camera Pouch 100 heen.

Deze tas is niet alleen uiterst duurzaam en hip, hij is ook in diverse toffe kleuren verkrijgbaar, Blue stone, Red, Tactical green en Black. De camerariem van deze tas is verstelbaar en daarnaast bevat de Crumpler Drewbob Camera Pouch 100 een intern vakje waarin je veilig een reserve SD kaart of accu kan opbergen.

De Crumpler Drewbob Camera Pouch 100 is een hippe cameratas speciaal voor een compacte systeemcamera. “Hij” is als gezegd voorzien van een intern vakje waarin je op veilige wijze een extra SD-kaart maar bijvoorbeeld ook een accu kan opbergen. Met dank aan de verstelbare schouderriem en het lusje op de achterkant is de Crumpler Drewbob Camera Pouch 100 heel makkelijk te dragen.

De Crumpler Drewbob Camera Pouch 100 is kortom, de ideale cameratas voor onderweg.
Niet alleen zit jouw compact- of systeemcamera veilig en beschermd in deze cameratas, hij is bovendien zeer comfortabel en heeft de juiste looks. Het oog wil immers ook wat.   

Last but not least is deze toffe cameratas met een adviesprijs van 19,90 euro ook uiterst tof geprijsd.   

De kenmerken op een rij

  • Geschikt voor systeemcamera’s
  • Vakje voor SD-kaart of accu
  • Verstelbare riem en draaglus 

Related news