Posted on

Behind the scene: De Nanlite Forza 500 in de praktijk

Videobedrijf Hokus Fokus, gespecialiseerd in online-marketing, maakte voor een recente promo video voor een Almeers lyceum gebruik van de Nanlite Forza 500 en Nanlite Pavotubes. Check de korte maar krachtige behind the scene video die Hokus Pokus maakte van de productie van deze promo video.

Eerder dit jaar lanceerde Nanlite haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie bevat drie extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 300 en de Forza 500. Met de komst van deze serie wordt de droom van foto- en videografen werkelijkheid; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen.

En dat was nog maar het begin. Voor iedereen die bezig is met het creëren van licht, van fotograaf tot videograaf, komt Nanlite met een krachtig en kwalitatief hoogstaand productassortiment. Zo lanceerde Nanlite inmiddels ook al Led-panelen en tubes.

Voor een recente promo video ging Hokus Fokus aan de slag met de Nanlite Forza 500, in combinatie met een softbox, en een tweetal Nanlite Pavotubes. Het productieteam was onder de indruk van de capaciteit en het gebruiksgemak en maakte een korte en krachtige behind the scene movie die te tof is om niet te delen.

Check hem hieronder


Over de Nanlite Forza 500

In tegenstelling tot andere ontwerpen, is het controle paneel van de Forza 500, net als van de Forza 300, gescheiden van de lamp zelf. Dat maakt deze modellen uiterst handzaam en bovenal erg handig in gebruik. Ook beschikken deze lampen over vier verschillende licht effecten. Kortom, ideale partners voor professionele video- en fotografen die op zoek zijn naar ultieme helderheid in een compacte, ranke en handzame en handige body. Zo heeft de Forza 300 een gewicht van 2.3 kilogram, de Forza 500 is met 2.6 kilogram slechts een fractie zwaarder.

Zoals de typenummers al aangeven heeft de Forza 300 een wattage van 300 en de Forza 500 een wattage van 500.  

De lampen worden standaard geleverd met een power adapter, een reflector en een handige draagtas. Daarnaast heeft Nanlite een groot aantal accessoires voor de Forza serie. Denk aan diverse soorten grids en softboxen.  

Lees ook: Black Friday deal! Koop een Nanlite Forza 300, krijg de Forza 60 er gratis bij