Posted on

Spectaculaire Sirui aanbiedingen tijdens Nature Talks Photo Festival

Komend weekeinde, 9 en 10 november, vindt in de ReeHorst in Ede een grootse fotobeurs plaats. Deze beurs is gekoppeld aan het Nature Talks Photo Festival. Op deze beurs vind je alle grote fotomerken met de nieuwste snufjes, gadgets en producten. Als vanzelfsprekend is ook TSE Imaging hierbij van de partij met onder andere Sirui statieven, monopods en (schommel)koppen.

Sirui T2204XL 1
Sirui T2204XL

Een beurs is natuurlijk geen beurs zonder mooie aanbiedingen. Daarom heeft TSE speciaal voor het Nature Talks Photo Festival een aantal spectaculaire beursaanbiedingen. Zo betaal je tijdens deze beurs geen 499 euro voor de Sirui T-2204XL + E-20 maar slechts 249 euro. En de Sirui RX-2214 kost tijdens de Fotobeurs geen 439 euro maar is voor een bedrag van 389 euro van jou!  

En dat is niet alles. Afgezien van nog drie spectaculaire Sirui aanbiedingen, gelden er deze dagen ook mooie acties voor een aantal Hoya filters. Benieuwd? Kom naar De Fotobeurs, bezoek onze stand en zie het met eigen ogen.

De Fotobeurs is zaterdag en zondag geopend van 09:30 tot 17:00 uur en vindt plaats in congrescentrum ReeHorst aan de Bennekomseweg 24 in Ede.

Kijk hier voor alle informatie en voor de aanschaf van tickets.

Wij zien uit naar jouw komst!