Posted on

Sirui ambassadeur Marco Ter Beek organiseert touch, try en feel event!

Lekker een avondje samen met collega fotografen ongedwongen kletsen over fotografie en natuurlijk fotograferen. Dat kan op dinsdagavond 29 oktober. Die avond organiseert portretfotograaf Marco ter Beek een ongedwongen touch, try en feel event in zijn studio in Almere. Deze avond is niet alleen toegankelijk voor de professional. Ook de beginnende fotograaf is van harte welkom.  

Marco is naast Sirui ook Hensel en Sony ambassadeur. Speciaal voor deze avond stelt Sony dan ook de nieuwste Sony A7RIV beschikbaar inclusief een aantal G-Master objectieven. En niet alleen om er naar te kijken: touch, try en feel! 

Ook TSE zorgt deze avond voor verschillende producten die jij eens aan de tand mag voelen. Zo stellen wij als vanzelfsprekend verschillende Sirui statieven uit de Reporter en de Waterproof serie beschikbaar inclusief de nieuwste balhoofden uit de K serie van Sirui. Ook zorgt TSE deze avond voor de aanwezigheid van de Nanlite Forza 60.

Marco: ‘En natuurlijk staat al het mooie van Hensel bij mij in de studio voor je klaar om te gebruiken.’
Last but not least zorgt Marco voor een model en natuurlijk voor een drankje!

Wil je er bij zijn? Laat dat dan voor 28 oktober aan Marco weten zodat hij hier rekening mee kan houden met de inkoop. Dat kan via deze weg. Of via het event dat Marco in Facebook heeft aangemaakt.

Marco: ‘Ik heb er zin in en hoop je te verwelkomen de 28ste oktober in mijn studio aan de Argonweg 22 in Almere.’

De avond begint om 18.30u en duurt tot en met 22u.

Be there!

Beeld: Copyright Marco ter Beek

Related news