Posted on

Slik Multi-Pod 3 x 4: Multifunctioneel, licht en compact

Slik lanceert de Slik Multi-Pod 3 x 4, een multifunctioneel en zeer compact statief dat diverse instellingscombinaties biedt. Dit maakt de Slik Multi-Pod 3 x 4 ideaal voor vloggers, social influencers en travel fotografen. Zo kan dit multifunctionele statief onder andere worden gebruikt als tafelstatief, stand pod en selfiestick.     

Tafelstatief, stand-pod en selfie-pod in één

De Slik Multi-Pod 3 x 4 bestaat uit een tafelstatief met ingebouwde smartphone-adapter, een GoPro
HERO compatibele actiecamera-adapter, een accessory-shoe adapter en een uitschuifbare selfiestick. Door de verschillende componenten van deze compacte en lichte eenheid met elkaar te combineren, kan de Multi-Pod gebruikt worden als tafelstatief, stand-pod of selfiestick.

De Multi-Pod heeft een maximaal draagvermogen van 500 gram en kan worden gebruikt in combinatie met (lichte) compact-camera’s, smartphones en 360 graden/action-cams. De statiefpoot heeft vijf secties en het balhoofd is zo ontworpen dat het ook eenvoudig dienst kan doen als smartphonehouder.

Kortom, gemak, multifunctionaliteit, licht en compact vormen de voornaamste sleutelwoorden van de Slik Multi-Pod 3 x 4.

De Slik Multi-Pod 3 x 4 nader onder de loep

Diverse aansluit mogelijkheden

De Slik Multi-Pod 3 x 4 beschikt over een zeer flexibele en multifunctionele kop. Dankzij deze kop kan dit statief worden gebruikt in combinatie met (lichte) compact-camera’s, smartphones en 360 graden/action-cams .

Action

Compact

Mobiel

Coldshoe

De verschillende gebruik methodes

Door de diverse componenten van deze compacte en lichte eenheid met elkaar te combineren, kan de Multi-Pod gebruikt worden als tafelstatief, stand-pod of selfiestick. De stick is eenvoudig uitschuifbaar tot een maximale lengte van 71 centimeter. Daarnaast is het statief ook handheld te gebruiken.

Standpod

Tafelstatief

Selfiestick

Handheld

Verstelbare poten

De statiefpoten zijn in lengte verstelbaar en hebben ieder in totaal vijf verschillende standen.

Deze multifunctionele Slik Multi-Pod 3 x 4 is binnenkort beschikbaar voor de Nederlandse markt. De adviesprijs van deze Multi-Pod is € 59,-.      

Related news