Posted on

Sirui lanceert twee cine objectieven

Afgezien van statieven en filters heeft Sirui ook een prachtige, speciaal voor smartphones ontwikkelde objectieven lijn. In navolging daarop, komt Sirui ook met een 50mm f/1.8 Anamorphic 1.33X objectief (APS-C) en een 85mm f/1.4 ASPH (FF) objectief.

Beide objectieven werden tijdens de IFA, begin september 2019 in Berlijn, voor het eerst aan het publiek getoond en zijn momenteel ook te zien tijdens de IBC in Amsterdam.   

Drie mount varianten

De Sirui 50mm f/1.8 Anamorphic 1.33X komt beschikbaar in drie mount varianten; Sony E, Fujifilm X en Micro Four Thirds. De minimale scherpstelafstand van dit objectief is 0,85 meter. Het gewicht is ongeveer 560 gram.

Sony FE-mount

Het Sirui 85mm f/1.4 ASPH objectief is volledig ontworpen voor de Sony FE-mount en weegt 580 gram. Dit objectief heeft een minimale scherpstelafstand van 0,68 meter.

Beschikbaarheid

Beide objectieven komen naar verwachting voor het einde van dit jaar beschikbaar. De exacte prijs van beide objectieven is nog niet bekend. Zodra we hier meer informatie over hebben, zullen we dit uiteraard met jullie delen.

Stay tuned!  

Kijk voor meer informatie over de Sirui 50mm f/1.8 Anamorphic 1.33X naar onderstaande video.

Lees ook: Sirui lanceert nieuwe Smartphone objectieven 

Related news

De Sirui RX2 in de praktijk

‘De Sirui RX2 is sterk, compact, super degelijk, dankzij het carbon uiterst licht maar wel erg stabiel en veelzijdig inzetbaar.’