Posted on

Nanlite Forza 60 in the spotlight

Copyright: Tom Museeuw

Recent lanceerde Nanlite, een brand van moederonderneming Nanguang waar ook Ledgo onderdeel van uitmaakt, haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie bevat drie extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 300 en de Forza 500. Fotograaf en Ledgo ambassadeur Tom Museeuw ging als een van de eerste aan de slag met de Forza 60 en was flabbergasted. ‘Zo veel licht uit zo’n klein lampje.’   

‘Met de komst van deze serie wordt de droom van foto- en videografen werkelijkheid; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen,’ aldus Tom.

De lichtverspreiding van rand tot rand is heel mooi en egaal. Onwerkelijk bijna

Tom Museeuw

‘Ik haalde hem uit de doos en dacht: “wat moet dit worden?”’, vervolgt hij. ‘Totdat ik hem aanzette. Zoveel licht uit zo’n klein lampje. De lichtverspreiding van rand tot rand is bovendien heel mooi en egaal. Onwerkelijk bijna. Dankzij die mooie verspreiding kan je prachtig werken met het strijklicht dat de Forza 60 levert.’  

Lees hier het complete verhaal van Tom over de Nanlite Forza 60.

Voor Kamera Express werkte Tom heel recent mee aan een promo video voor de Nanlite Forza 60. In deze video gaat Tom nader in op de vele mogelijkheden die deze compacte krachtpatser fotografen biedt. Ook staat hij uitvoerig stil bij de beschikbare accessoires voor de Nanlite Forza 60. Met andere woorden: de Nanlite Forza 60 wordt hier zelf in de spotlight gezet.  

Nieuwsgierig naar deze video? Bekijk hem snel!