Posted on

Met TSE Imaging mee naar de Dutch Grand Prix? Lees hier hoe!

Met ingang van het jaar 2020 beschikt Nederland weer over een eigen Grand Prix. Op 3 mei 2020 wordt de race verreden op het beroemde duincircuit van Zandvoort. TSE Imaging is een van de gelukkige die kaarten voor dit geweldige event heeft weten te bemachtigen. Wij hebben kaarten voor de kwalificaties, de vrije training en de wedstrijddag op 3 mei 2020. Voor iedere dag stellen wij aan onze relaties kaarten beschikbaar. Maar niet zo maar! Hoe kan jij met ons mee?

Met name door de enorme populariteit van Max Verstappen is de knoop doorgehakt om na meer dan 30 jaar afwezigheid een Nederlandse Grand Prix aan de F1-kalender toe te voegen. De keuze is gevallen op Zandvoort vanwege de rijke historie van dit beroemde duincircuit dat teruggaat tot de jaren vijftig van de vorige eeuw. Daar wil je toch bij zijn!

Kwalificatie kaart via loting

De eerste kaart die jou, samen met ons, toegang verleent tot de kwalificaties stellen we beschikbaar via een loting. Ieder (nieuws) bericht of product dat jij via onze website deelt op jouw Facebookpagina – zakelijk of prive – levert je een lot (coin) op. Let wel op, dit geldt alleen voor unieke berichten. Twee keer hetzelfde bericht delen, levert je maar een lot op.

Kortom, hoe meer unieke TSE berichten jij deelt, hoe groter de kans dat jij met ons mee gaat naar de kwalificaties voor de Formule 1 Dutch Grand Prix in Zandvoort. Je kunt tot en met 3 april 2020 berichten delen. In de periode daarna volgt de trekking en maken we de winnaar natuurlijk zo snel als mogelijk bekend.

Hier blijft het niet bij. Als gezegd hebben we ook kaarten voor de vrije trainingen en voor de wedstrijddag zelf. Binnenkort maken we bekend op welke wijze jij kans maakt op deze kaarten. We houden je op de hoogte.    

Lees ook: Nieuwe, unieke website TSE Imaging