Posted on

Terugblik op een fantastisch TSE zeilevent

Eerder dit jaar organiseerde TSE Imaging een zeilevent speciaal voor een groep Belgische relaties. Dit event stond in het teken van zeilen. Maar er was natuurlijk meer. Naast het zeilen werd er ook gezamenlijk gekookt in een sterrenrestaurant onder begeleiding van professionele koks en natuurlijk heerlijk gegeten en gedronken.

Gezelligheid en genieten stonden centraal tijdens dit zeer geslaagde uitje in Zeeland, het dijklandschap waar de natuur nog ongerept is. Geslaagd? Ja, want wat was het gezellig en wat hebben we genoten. We verzamelden op donderdag 23 mei op een stralende en zonovergoten dag in het Zeeuwse dorpje Nieuwvliet.

Copyright Pieter D’Hoop

Na een mooie dag op het water, vertrokken we naar sterrenrestaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat om samen te koken, te eten en te proosten op de mooie en duurzame samenwerking. “Een samenwerking die wat ons betreft nog heel lang voortduurt”, zegt Alex Korbee van TSE Imaging (Sales).

Na het heerlijke avondje in De Kromme Watergang vertrokken we met zijn allen naar een nabijgelegen hotel om daar de nacht door te brengen. Na het ontbijt, de volgende ochtend, ging iedereen weer zijn eigen weg, mooie herinneringen rijker.  

Alex vond het op het water zijn fantastisch, “maar”, zegt hij, “het samen koken vond ik het allermooiste. Wat hebben we daarbij gelachen en wat was het eten zalig.” Collega Bart van de Venne sluit zich bij die woorden aan. “Het was wat mij betreft een onvergetelijke dag. Via deze weg wil ik de aanwezige relaties dan ook hartelijk bedanken. Natuurlijk voor het feit dat ze van de partij waren maar vooral vanwege de enorme gezelligheid. Het was een top event!”      

Alex & Bart
Team TSE Imaging