Posted on

International filter Photo Contest (IFPC) 2019: Maak kans op mooie geldprijzen

Maak jij regelmatig gebruik van filters in jouw fotografie en wil je meedingen naar mooie geldprijzen? Doe dan mee aan de negende editie van de International filter Photo Contest (IFPC) 2019. Je kunt jouw beeld(en) voor deze contest nog tot en met 31 oktober 2019 indienen. Mits je voor jouw beeld gebruik gemaakt hebt van filters, van welk merk dan ook.  

De International filter Photo Contest (IFPC) wordt gesponsord door de merken Hoya, Cokin, Kenko en Formatt-Hitech filters. Net als bij de voorgaande edities, worden de ingediende beelden beoordeeld door een team van professionele fotografen uit vier verschillende landen.

Aan deze wedstrijd zijn mooie geldprijzen gekoppeld. Zo wint de overall-winner een geldbedrag van liefst 500.000 yen, ruim 4.000 euro. Ook is er een ‘Jury Special Prize ‘ (850 euro) en worden er dertig beelden geselecteerd in de categorie Excellent work. Deze winnaars mogen voor een bedrag van 85 euro producten aanschaffen bij de Kenko-Tokina Group.

Mee doen kan nog tot en met 31 oktober 2019.

Voorwaarden

Voor jouw beeld moet gebruik gemaakt zijn van een of meerdere filters van welk merk dan ook. Beschermfilters, die geen zichtbaar effect hebben op het beeld, zijn uitgesloten. Ook zwaar bewerkte beelden worden niet geaccepteerd. Denk hierbij aan extreem geretoucheerde beelden of extreme kleurbewerkingen.

De winnaars van de International filter Photo Contest (IFPC) 2019 worden in februari 2020 bekend gemaakt.    

Meer informatie, voorwaarden en de winnaars van voorgaande edities vind je hier.

Related news