Posted on

TSE Imaging present tijdens IBC 2019

Van 13 tot en met 17 september is het weer zover, de prestigieuze International Broadcasting Convention (IBC), de grootste media-, entertainment- en technologiebeurs ter wereld die sinds 1992 jaarlijks in RAI Amsterdam wordt gehouden. Ook TSE Imaging is present tijdens de IBC.

Het evenement telt ruim 1.700 deelnemers uit meer dan 170 landen die hun nieuwste (technologische) ontwikkelingen op het gebied van elektronische media en entertainment presenteren.

Ook Nanlite, Ledgo, Tokina, FXLion en Sirui zijn van de partij in de RAI om hun nieuwste ontwikkelingen en producten te tonen. Als importeur van deze merken is TSE Imaging als vanzelfsprekend ook aanwezig op de beursvloer. Je vindt ons tijdens dit event afwisselend op de stands van Nanlite, Ledgo, Tokina, FXLion en Sirui.  

Zien we jou daar ook?

Over de IBC

De IBC is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij het creëren, beheren en leveren van video en advertising content en bestaat uit een conferentie én beurs. Door het grootse aanbod van honderden internationale sprekers en ruim 1.700 exposanten is de IBC met recht dé broadcastshow van Europa op het gebied van TV en ook online video. Elk jaar komen hier meer dan 57.000 bezoekers uit meer dan 170 landen op af.

De beurs brengt toonaangevende vernieuwers uit de hele industrie samen. De beurs biedt plaats aan meer dan 1.700 exposanten, verdeeld over vijftien hallen. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken en relaties op te bouwen en voor het ontdekken en bespreken van de vele verschillende uitdagingen en kansen voor de media-, technologie- en entertainmentindustrie.

Conferentie

De IBC conferentie is een wereldwijd podium voor discussie en debat over de vele verschillende uitdagingen voor de elektronische media en entertainmentindustrie. Met meer dan 400 sprekers uit de hele wereld – verdeeld over vijf dagen – biedt de IBC toegang tot unieke content die de hele mediawaardeketen omvat.