Posted on

Nieuwe, unieke website TSE Imaging

De nieuwe website van TSE Imaging, www.tseportal.nl, is al enige tijd live. Deze nieuwe website is niet alleen zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, hij beschikt ook over diverse unieke zoek/filterfuncties.

Je vindt deze zoek/filterfunctie onder andere al onder het menu Categories en dan in het submenu Tripod. Via deze filterfunctie vind je snel en eenvoudig jouw gewenste statief. Dit is echter nog maar het begin. In de nabije toekomst gaan we zo veel als mogelijk van onze producten en unieke kenmerken waarop veel gezocht wordt, voorzien van dezelfde of een vergelijkbare filterfunctie.   

Hoe werkt deze Filterfunctie exact?

Bezoekers die op zoek zijn naar een statief kunnen heel eenvoudig filteren op maximale hoogte en gewicht. Dat scheelt niet alleen veel zoekwerk, het voorkomt ook dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een statief met een maximale hoogte van 140,5cm dan geef je dit aan de hand van een schuifknop rechts in het menu aan. Vervolgens krijg je alleen die statieven uit ons assortiment te zien met de door jou aangegeven maximale hoogte.

Ditzelfde geldt voor het gewicht. Mag het nieuwe statief niet zwaarder zijn dan 1,5kg dan geef je dit, eveneens met een schuifknop rechts in het menu, aan. Vervolgens krijg je alleen die statieven te zien met een maximaal gewicht van 1,5kg.

De zoektocht naar het door jou gewenste statief was kortom nog nooit zo eenvoudig. En dit is als gezegd nog maar het begin.   

Vind de dealer bij jou in de buurt

Een andere zeer handige filter en zoekfunctie vind je onder de menukop dealers. Hier krijg je allereerst een overzicht van alle dealers in Nederland die de door ons gevoerde producten verkopen. Door vervolgens bovenin deze overzichtskaart jouw woonadres in te voeren, krijg je een overzicht van alle dealers bij jou in de buurt. Ook onder de overzichtskaart verschijnen deze dealers met naam en adres. Door op het icoon in de overzichtskaart te klikken, verschijnt ook het webadres van de betreffende dealer.

Deze functie bied je eveneens de mogelijkheid verder in te zoomen door de afstand van jouw woonadres tot de dealers te verkleinen. Kortom, ook het vinden van een dealer bij jou in de buurt ging nog nooit zo snel en eenvoudig.