Posted on

Hoya Fusion One serie: Gebaseerd op nieuwste optische technologie

In navolging van de zeer populaire Hoya Pro1D serie, lanceerde Hoya de Fusion One serie, een nieuwe serie filters gebaseerd op de nieuwste optische technologie van Hoya. Deze nieuwe serie zal de Pro1D serie uiteindelijk vervangen. Het woord One in de naamgeving van de nieuwe serie is een verwijzing naar de Pro1D serie.  

 Als vanzelfsprekend beschikt de Hoya Fusion One reeks, net als alle Hoya filters, over multi-layered coating, ultra-hoge lichttransmissie, hoogwaardig optisch glas en een low-profile aluminium frame. Nieuw aan deze reeks is de vlekbestendige en waterafstotende coating. Dit voorkomt onder andere vingerafdrukken.  


Alle drie de filters vielen eerder dit jaar, tijdens de TIPA World Awards 2019, in de prijzen

De reeks bestaat uit een drietal filters, te weten Fusion One Cir-PL, Fusion One Protector en de Fusion One UV. Alle drie de filters vielen eerder dit jaar, tijdens de TIPA World Awards 2019, in de prijzen. De serie is verkrijgbaar in de maten 37mm tot en met 82mm.

De Hoya Fusion One serie is binnenkort beschikbaar.

Related news