Posted on

Review: Tokina Cine 11-20mm T2.9 PL

Eind vorig jaar introduceerde Tokina het Cine 11-20mm T2.9 PL objectief. Matthew Allard, redacteur van News Shooter, het toonaangevende medium voor de professional Cinescene, ging er mee aan de slag. Wat is zijn mening over dit objectief?   

Wie op zoek is naar een betaalbaar, maar kwalitatief uitstekend Cine groothoekobjectief kan eigenlijk niet om de Tokina Cine 11-20mm T2.9 PL heen, is de vrije vertaling van de conclusie van Matthew.

‘If you are looking for a proper cinema wide angle lens that doesn’t weight a lot, doesn’t cost a small fortune, and performs really well, the Tokina Cine 11-20mm T2.9 PL is very hard to beat. Tokina has done a really nice job with this lens.’

Hoe komt Matthew tot deze conclusie? Dat lees je hier.

Related news