Posted on

Professionele K-serie Sirui vernieuwd

Sirui heeft de statiefkoppen van de K serie – K-10, K-20, K-30 en K-40, vernieuwd. Deze nieuwe lijn, de K-mark II-serie, is intern verbeterd. Daarnaast zijn de knoppen van de vernieuwde K-lijn nu volledig van hoogwaardig aluminium.

De K-mark II-serie is ontworpen en gebouwd volgens de allerhoogste normen. De superieure kwaliteit wordt onder andere bereikt door de hoogwaardige computergestuurde manier van frezen (CNC) en de eveneens hoogwaardige oppervlakteafwerking. De precieze bediening van de knoppen maakt een zeer soepele en effectieve vergrendeling en ontgrendeling van de afzonderlijke componenten mogelijk.


De K-mark II-serie is ontworpen en gebouwd volgens de allerhoogste normen

Net zoals de reeds bestaande Sirui K serie, is uiteraard ook de K-mark II-serie speciaal ontworpen voor grote en zware apparatuur. Zo kenmerken deze balhoofden zich door een robuuste constructie, goed voor jarenlang professioneel gebruik.

De balhoofden hebben bovendien diverse geavanceerde functies die veiligheid en flexibiliteit bieden. Zo zijn ze voorzien van Sirui’s gepatenteerde veiligheidsmechanisme, met een secundaire vergrendeling op de klem waardoor je jouw camera met objectief kunt verplaatsen zonder bang te hoeven zijn dat deze per ongeluk van het balhoofd glijdt.

Voor maximale controle en flexibiliteit zijn de balhoofden uit deze lijn voorzien van twee afzonderlijke bedieningsknoppen voor panning en frictie. Met de bedieningsknop voor de panning kun je snel en eenvoudig aanpassingen aan het balhoofd doen zonder andere instellingen te beïnvloeden. Met de vergrendelknop kun je de frictie eenvoudig afstellen op het gewicht van jouw apparatuur. Voor het perfect horizontaal en verticaal afstellen van jouw apparatuur is het balhoofd voorzien van drie waterpasjes in het platform.


Maximale controle en flexibiliteit

Zoals dat voor alle producten van Sirui geldt, biedt de fabrikant uiteraard ook op de K-mark II-serie 6 jaar garantie. Hiermee biedt Sirui de eindgebruiker een onovertroffen zekerheid. Deze lange garantieperiode is te danken aan Sirui’s ongeëvenaarde ontwikkel-, productie- en kwaliteitscontrole. In elk van deze drie fases van de levenscyclus van een product heeft de fabrikant strikte meet- en controleprocedures. De kans dat je een Sirui product met minder dan 100% kwaliteit verkrijgt is vrijwel nihil.

Related news