Posted on

Team TSE versterkt met Remco Stunnenberg

Met ingang van 1 maart 2019 is het team van TSE Imaging versterkt met Remco Stunnenberg. Remco is binnen TSE Imaging verantwoordelijk voor alle communicatie zaken.

Remco studeerde journalistiek en voorlichting in Utrecht en begon zijn loopbaan in de journalistiek bij dagblad Het Parool.

Voor zijn komst naar TSE Imaging was Remco werkzaam bij Clipboard Publishing als content editor. Hier schreef hij onder andere voor het magazine DIGIFOTO Pro. Denk aan interviews, reviews, nieuwsberichten, achtergrondverhalen en tutorials.

Remco is een creatieve denker en doener. Hij is niet alleen een gepassioneerd schrijver en communicatiedier. Daarnaast heeft hij een enorme kennis en passie van en voor fotografie. Met name theater- en natuurfotografie genieten zijn voorkeur.

Binnen het team van TSE Imaging gaat Remco zich helemaal richten op (externe) communicatie. ‘Een goede werkplek en werksfeer zijn key’, zegt Remco.

‘Bij TSE Imaging krijg ik de mogelijkheid de communicatie met de buitenwacht verder te stroomlijnen en de prachtige merken die TSE Imaging voert nog beter onder de aandacht te brengen van zowel media als de markt. Met andere woorden, te zorgen voor een toenemende brand identity en exposure. Deze kans kon ik niet laten lopen en heb ik dan ook met beide handen aangegrepen.’

Remco is bereikbaar op 06 – 1680 7064 of per mail via communication@tse-imaging.nl