Posted on

Genuine Sirui, gegarandeerde kwaliteit

Sirui statieven zijn dermate succesvol dat het merk navolging vindt in de markt. Typische Sirui-eigenschappen zijn als productattributen bij andere merken te vinden. We beschouwen het als een compliment. Maar het is er ook de aanleiding toe dat we het officiële Sirui reseller netwerk exclusiever zichtbaar willen maken.

Typische Sirui kenmerken, zoals de automatische vergrendeling van de beenstanden, de quick-twist-lock en de slanke balhoofden vinden navolging bij andere merken. Ruim tien jaar na de vestiging van het merk, vormt Sirui kennelijk al een inspiratiebron voor andere merken. Maar ook in de propositie onderscheidt Sirui zich, door de compleetheid van de levering (met tas en accessoires) en de standaard 6 jaar garantie. Elementen van dat aanbod worden eveneens door anderen overgenomen. Het probleem is dat veel merken (ook gerenommeerde) hiermee op Sirui gaan lijken en soms wel als twee druppels water, maar bij nader onderzoek niet altijd dezelfde kwaliteit blijken te bieden. Sirui is gewoon beter en onze slogan is dus terecht: simply better

Echt Sirui

Sirui statieven en accessoires worden door TSE via een selectief winkelnetwerk verkocht in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Deze resellers krijgen van ons een raamsticker die zichtbaar maakt dat ze tot het officiële netwerk behoren. Daarnaast kunnen deze winkels beschikken over een service-puntpakket

Service-puntpakket

Sirui heeft op basis van de wereldwijde ervaringen met service en support een compacte service-kit samengesteld. Het gaat om onderdelen die door slijtage of intensief gebruik aan vervanging toe zijn, zoals shims, twist-lock onderdelen of schroeven. Het pakket bestaat uit precies die onderdelen die het meest gevraagd zijn. Groot voordeel voor de eindgebruikers, want dankzij de service-kit kan een klant in de winkel zelf snel worden geholpen

De Genuine Sirui stickers worden nog dit jaar aan de resellers aangeboden.

Related news